Торт без випікання - які інгредієнти використовувати - новорічний десерт 2025 року | Кулінарні новини | FoodOboz
Якщо ви хочете приготувати смачний торт для новорічного столу, але без тіста, його можна замінити печивом. А для крему можна брати не лише сметану, а й вершки, крем-сир.
Кулінарний блогер опублікувала в Instagram рецепт неймовірно смачного і економного торта без випікання, приготувати який надзвичайно просто.
1. В глибокій ємності з'єднайте охолоджений крем-сир, холодні вершки та цукрову пудру. За допомогою міксера на високій швидкості збивайте інгредієнти до тих пір, поки не досягнете бажаної густоти. Спочатку суміш виглядатиме досить рідкою, але в ході збивання крем стане щільнішим і набуде потрібної текстури.
2. Зробіть каву для просочення печива. Занурте печиво у каву та розмістіть його в формі відповідного розміру в один шар. Пам'ятайте, що чим менше діаметр форми, тим вищим вийде торт, і навпаки.
3. На верхній частині торта розмістіть 2-3 столові ложки крему, рівномірно його розподіліть, чергуючи шари, складіть весь торт. Останній шар печива також покрийте залишками крему. Накрийте торт харчовою плівкою і поставте його в холодильник на кілька годин, а краще на всю ніч.
4. Завершіть оформлення готового торта, посипавши його подрібненими горіхами, шматочками шоколаду або цукатами.
На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти для приготування: