Неперевершене кулінарне відкриття: п’ять оригінальних начинок для вареників, які вразять всіх своїм смаком.
Вареники - це класичне українське блюдо, яке завжди приносить задоволення своїм смаком та різноманітністю начинок.
Проте, якщо вам здається, що ви вже випробували всі можливі варіанти, саме час дослідити нові, оригінальні начинки, які вразять вас і відкриють нові горизонти в гастрономії.
Пропонуємо приготувати вареники з дуже смачними, але й не менше оригінальними начинками.
Інгредієнти: ревінь - 500 г, цукор - 200 г.
Спосіб приготування: видаліть жорсткі волокна зі стебел, наріжте їх на дрібні шматочки, викладіть по чайній ложці у тісто та присипте цукром.
Складові: 500 г ягід пасльону, 100 г цукру.
Приготування: добре помийте ягоди, потім обдайте їх окропом.
Помістіть у тісто по одній столовій ложці, посипте цукром зверху, і можна приступати до варіння.
Інгредієнти: гарбуз - 300 г, цукор - 3 т. л, яблука - 2-3 шт.
Спосіб приготування: спершу ретельно промийте гарбуз, а потім натріть його на тертці. Альтернативно, можна нарізати його кубиками та запекти в духовці приблизно 10 хвилин разом із яблуками. Після цього розкладіть підготовлені яблука і гарбуз на тісто, посипте цукром і варіть до повної готовності страви.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не відтягнете від тарілки: ліниві вареники з персиками за рецептом Савви Лібкіна
Інгредієнти: сливи - 400 г, цукор - 3-4 ст. л.
Спосіб приготування: ретельно промийте сливи, видаліть кісточки та щедро посипте їх цукром, залишивши на півгодини. Після цього злийте утворений сік, розкачайте тісто, викладіть на нього сливи, за бажанням можна додатково присипати цукром і відправити на варіння.
Інгредієнти: халва - 200 г, тісто для основи
Процес приготування: розкатайте тісто, покладіть халву на кожен шматок і зліпіть вареники. Варіть до повної готовності.