Щоб уникнути приготування їжі на жарі: простий рецепт холодного супу з авокадо.
На приготування цього супу у вас піде не більше 15 хвилин. Джерело: Screenshot News Bytes
Охолоджений суп з авокадо — це відмінний вибір для спекотного літа. Цей легкий у приготуванні і насичений вітамінами рецепт об'єднує соковитість авокадо з різноманітними спеціями та ароматними травами.
У цьому матеріалі OBOZ поділиться рецептом приготування охолодженого супу з авокадо власноруч.
Додайте яскравих ноток до вашого літнього меню.
Навіть найбільш пристрасні любителі кулінарії в літню спеку, ймовірно, не прагнутимуть витрачати багато часу біля кухонної плити. У цьому контексті холодний суп з авокадо стає ідеальним виходом, адже його приготування займе всього 10-15 хвилин.
Перелік компонентів
Для того, щоб створити цю смачну страву, вам знадобляться:
Для оздоблення використовуйте нарізані на кубики помідори і свіжу кінзу.
Приготуємо авокадо та огірки.
Розділіть авокадо на дві частини, вийміть кісточки та перекладіть м'якоть до блендера. Далі очистіть один огірок і наріжте його кубиками, після чого також додайте в блендер. Ці складники стануть основою вашого супу.
Перетворюємо все на однорідну масу
Додайте до блендера авокадо та огірок, а також охолоджений овочевий бульйон, подрібнений зубець часнику, сік лайма, нарізану кінзу, оливкову олію, сіль і перець на свій смак. Змішайте всі інгредієнти до отримання однорідної консистенції.
Якщо ви вважаєте, що консистенція занадто щільна, не соромтеся додати додатковий овочевий бульйон, поки не досягнете необхідної текстури.
Охолоджуємо бульйон.
Як тільки суп набуде однорідної текстури, перелийте його у велику миску або сервіз. Щоб уникнути появи плівки на поверхні, накрийте кожну порцію поліетиленовою плівкою, притискаючи її до самого супу.
Помістіть його в холодильник не менше ніж на годину, щоб аромати з'єдналися та стали більш насиченими.
Ось як правильно подавати суп.
Перед тим як подавати, швидко перемішайте або збивайте суп, щоб позбутися від можливого розшарування.
Розкладіть страву по тарілках, додайте нарізані кубиками помідори та свіжі листочки кінзи для оздоблення, а також подайте її з хрустким хлібом або чіпсами з тортильї.
Раніше OBOZ.UA ділився рецептом приготування авокадо, заповненого кіноа.