Салат із буряком, авокадо та свіжою зеленню: осіння радість жовтня.


Осінні салати вирізняються своїм унікальним стилем. У них гармонійно поєднуються як варені, так і свіжі овочі, що робить їх неймовірно смачними! У списку осінніх фаворитів можна знайти буряк, моркву та картоплю. Ці овочі не лише смачні та поживні, але й дуже економічні.

Співачка і кулінарний блогер Анна Конда поділилася унікальним рецептом бурякового салату на сторінках "ФАКТІВ".

— Буряк — справжній володар осіннього періоду, — зазначає Анна Конда. — Спробуйте поєднувати його з різними овочами та зеленню в салатах — не соромтеся експериментувати!

Буряковий салат з авокадо

Дрібно нарізаємо відварений буряк, помідор, авокадо та цибулю. Заправляємо суміш. Потім додаємо фету і обережно перемішуємо. Викладаємо зелень на тарілку, а зверху розміщуємо всі інгредієнти, які вже були заправлені та перемішані.

Смачного вам!

Раніше відома блогерка Наталія Калніна пояснила, як приготувати мариновану капусту за "маминим" рецептом. А кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом хрустких хлібних паличок з гарбузом.

Related posts