Соус до котлет: як приготувати смачну підливу - рецепти від FoodOboz.
Для того, щоб прісні котлети та тефтелі, фрикадельки були соковитими та смачними, їх найкраще готувати з підливою. Готувати її можна з грибів, муки, вершків, сметани, сиру, томатної пасти.
Кулінарка опублікувала в Instagram оригінальний рецепт смачного грибного соусу, приготованого з томатної пасти та свіжої зелені.
На сковороді розтоплюємо вершкове масло і протягом 8-10 хвилин підсмажуємо дрібно нарізану цибулю разом із грибами.
2. Введіть томатну пасту, борошно, приправи, сіль, ретельно перемішайте і залийте водою.
3. Помістіть котлети або тефтелі в соус і готуйте під кришкою на середньому вогні протягом 15 хвилин. На завершення присипте свіжою зеленню!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: