Консервована риба має більше переваг для здоров'я в порівнянні із замороженою. Здоров'я - Новини Рівного та регіону -- Рівне Вечірнє.


Консервовані риби, такі як лосось, сардини, скумбрія та анчоуси, є відмінним джерелом Омега-3 жирних кислот. Ці корисні речовини сприяють захисту серця, підвищуючи рівень корисного холестерину. Крім того, їхні протизапальні властивості можуть бути корисними для людей, які страждають від остеоартриту.

Навіть заморожена риба, що коштує менше, ніж свіжа, не здатна зберігати свої корисні властивості так довго, як рибні консерви. Саме тому рибні консерви стають відмінним джерелом білка, багатим на поживні речовини, для тих, хто не має можливості регулярно вживати свіжі продукти.

Рибні консерви, зокрема тунець, лосось, форель і сардини, є відмінним джерелом кальцію та вітаміну D, які спільно сприяють зміцненню кісток і їхньому здоров'ю.

На думку медиків, рибні консерви є джерелом не лише важливих мікроелементів для нашого організму, але й доступним варіантом білка. Вони багаті на залізо, йод, кальцій, фосфор та калій. Проте, рекомендується віддавати перевагу рибі, упакованій у власному соку, замість консервів в олії.

Related posts