Десерт з часточками апельсина: ідеальний вибір для бажаючих зберегти струнку фігуру.
Навіть ті, хто прагне скинути вагу, не можуть встояти перед солодощами. І, напевно, було б доречно зазначити — вони особливо цінують десерти. Проте низькокалорійні ласощі — це справжня знахідка в світі кулінарії.
Проте існує можливість приготувати десерт з низьким вмістом калорій, що вже є певним виходом із ситуації.
Кулінар Ардія Діаманті поділилася своїм рецептом десерту з апельсиновими часточками.
Цей десерт, за словами Ардії Діаманті, також є дуже економічним варіантом. Подавайте його в елегантній креманці чи піалі. Обирайте апельсини, які мають достатньо солодкий смак. Для основи використовуйте листкові вафлі, такі ж, як у тортах зі згущеним молоком. Для завершення прикрасьте десерт свіжими листочками м'яти. Листя зеленого базиліку також чудово впишеться і додасть страві особливу пікантність.
Десерт з часточками апельсина (на дві порції)
Сир потрібно добре перемішати з цукром і сметаною, щоб отримати однорідну масу, а потім сформувати з неї кульки. Помістіть їх на вафлі і додайте тонко нарізані часточки апельсина. Завершіть оформлення страви свіжими листочками м'яти!
Смачного!
Нагадуємо про приготування десерту з яблук, який не містить цукру та глютену.
Фото з альбому Ольги Сметанської